APK

Onderdelen van de APK

De Algemene Periodieke Keuring, ofwel APK, bestaat in Nederland sinds 1985 en is verplicht in heel Europa. Tijdens de APK checkt de keurmeester van Bosch Car Service Klaver Niekerk uw auto op drie punten:

• Veiligheid
  • Milieu
  • Registratie

Dankzij de APK is het een stuk veiliger op de Europese wegen. U kunt na een APK met een gerust hart weer veilig de weg op. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schonere auto´s op. Ook als deze iets ouder zijn.

Daarom bij Bosch Car Service Klaver Niekerk

Bij Bosch Car Service Klaver Niekerk is uw auto voor de APK in betrouwbare, vakkundige handen. Onze monteurs krijgen technische trainingen van Bosch en ook staat Bosch stand by om direct ondersteuning te bieden. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u dus ook verwachten van de APK van Klaver Niekerk.

Bosch Car Service Klaver Niekerk heeft zijn eigen APK-keurmeesters in dienst. Die zien er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen. Zo kunnen we perfect uw auto keuren en krijgt u altijd deskundig advies.

Tip

Voer uw APK uit in combinatie met een onderhoudsbeurt. Als er gebreken aan het licht komen kunnen wij deze direct voor u herstellen, dit gaat uiteraard in overleg met u. Hierdoor is er een kleinere kans op afkeuring van uw auto. Bovendien is het vaak voordeliger om de APK in combinatie met onderhoud te plannen.