Regulier onderhoud

Waarom auto onderhoud?

U dient uw auto volgens het onderhoudsboekje te onderhouden. De voornaamste reden van het onderhoud is het voorkomen van pech onderweg. Als uw auto goed onderhouden is, is de kans op pech namelijk aanzienlijk kleiner. Tijdens een onderhoudsbeurt controleert Bosch Car Service Klaver Niekerk uw auto onder andere op:

• Accu
  • Distributieriem
  • Uitlaat
  • Trekhaken
  • Oliefilters
  • Interieurfilters
  • Verlichting
  • Ruitenwissers
  • Airco
  • Remmen
  • Bandenspanning

Daarom bij Bosch Car Service Klaver Niekerk

Een onderhoudsbeurt bij Bosch Car Service Klaver Niekerk kunt u zien als een controle. Alleen in geval van een defect repareren wij uw auto, altijd in overleg met u. Meer weten over reparaties bij Bosch Car Service Klaver Niekerk? Klik dan hier. Wij garanderen u:

• Kwalitatief hoogwaardig werk
  • Goede, door Bosch getrainde monteurs
  • Alleen de beste onderdelen in uw auto, namelijk van Bosch
  • Een betrouwbare diagnose voor elke auto. De diagnoseapparatuur en software van Bosch leest namelijk alle automerken.

Bosch, een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener, ondersteunt Bosch Car Service Klaver Niekerk. Met de steun van Bosch in de vorm van een technische helpdesk en een hoog kennisniveau van onze monteurs (dankzij Bosch-trainingen) is uw auto bij ons in deskundige handen. Uw autobedrijf in Niekerk beschikt over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt aan uw auto.

Bovendien onderhouden wij uw auto volgens de fabrieksspecificaties. Daarom behoudt u fabrieksgarantie. U bent dus ook welkom met uw nieuwe auto.

Tip

Laat uw APK in combinatie met een onderhoudsbeurt uitvoeren. Tijdens het onderhoud kunnen gebreken aan het licht komen, deze kunnen wij direct herstellen in overleg met u. Hierdoor is er een kleinere kans op afkeuring van uw auto. Het is bovendien vaak voordeliger als u de APK in combinatie met onderhoud plant.

Maak een afspraak!

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Maak dan nu online een afspraak en maak kans op een auto van € 10.000,-!